הישראליים ידועים כאלופי העולם בהכנת בשרים "על האש" וככאלה סביר לחשוב שהם בטח לא נזקקים לטיפים ולעצות טובות בעשיית הבשר, אך זה לא כל כך מדויק. גם ל"מנגליסטים" הטובים ביותר יש הרבה מה ללמוד על בישול בשר החל מבחירת הבשר, הטיפול בו, התבלון ואופן העשייה שלו. לשם כך בדיוק נועדה סדנת בישול בשר. בסדנאות בישול הבשר השונות המשתתפים לומדים להכיר את כל היסודות האקזוטיים שמשדרגים את המנות והופכים את תבשילי הבשר למעדן אמיתי. כיום מוצע מבחר עשיר של סדנאות לבישול בשר אותם ניתן להעניק כמתנה לכבוד יום הולדת, יום נישואין, יום אהבה, יום משפחה ושלל אירועים חגיגיים נוספים.
סדנה לבישול בקר
סדנת בישול בשר עשירה מבחינת ההתמחויות בעשיית סוגי הבשר השונים. אחת מסדנאות הבשר הפופולאריות ביותר היא סדנת בישול מאכלי בשר בקר המעניקה למשתתפים מידע מעמיק על בשר הבקר שנחשב לאהוב במיוחד בקרב הישראליים. במסגרת הסדנה הלומדים יזכו להכיר נתחי בשר בקר שונים והתאמתם לשיטות בישול, מושגי יסוד כגון אחוזי שומן בבשר, איכות בשר, יישון של בשר ועוד. סדנת בישול בשר בקר פונה בעיקר לכל אוהבי הבשר הכבדים שרוצים לדעת איך להכין מאכלי מבשר משובח ולגרום לסועדים ללקק את האצבעות.