* כמה עובדות על בישולים: - בית הספר המתקדם ביותר בארץ ללימודי מקצועות הבישול והקונדיטוריה ומזה שני עשורים הינו אוטוריטה בתחום לימודי הקולינריה בישראל. - בישולים מדורג כאחד מ-12 בתי הספר המובילים בעולם. מורה דרך למצוינות קולינרית ליותר מ-10,000 בוגרים, המשתלבים בתעשיית המסעדנות ומנהלים מטבחים מובילים. - מגוון רחב של מסלולי לימוד והשתלמויות מקצועיות בתחומי הבישול, הקונדיטוריה והאפייה, מקורסים למתחילים ועד ללימודים מתקדמים לאנשי מקצוע. - תכניות לימוד ייחודיות מהמתקדמות בארץ, אשר פותחו בידי צוות הוראה מוביל, 15 שפים וקונדיטורים בעלי ניסיון, ידע והשכלה בינלאומיים. - שיטת לימוד מעשית Hands On, עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות ממטבחי העולם, פיתוח שפה קולינרית אישית וכלים מעשיים להשתלבות מיידית בעבודה. - תכנית סטאז' בינלאומית, החושפת את בוגרינו למתרחש בעולם הקולינריה ומקנה כרטיס כניסה לעבודה במסעדות, פטיסרי ובולונז'רי, מהמוערכים בארץ ובעולם.