לימודי בישול באיטליה
כמעט ואין חובב אוכל שלא חולם לדעת איך לבשל אוכל איטלקי, ובטח כשמדובר בבישול אוכל איטלקי אמיתי מבית. לימודי בישול באיטליה הם הפתרון המושלם לכל מי שרוצה ללמוד בישול איטלקי ממי שהמציא אותו, וגם ליהנות מאווירה מוצפת בתרבות מקומית. לימודי בישול באיטליה מעניינים ומהנים במיוחד בעיקר בגלל שהם משלבים בין אמנות הבישול המקצועית לבין ריצה בזמן לאורך ההיסטוריה התרבותית של ארץ המגף. כיום ישנם מוסדות לימוד רבים באיטליה המציעים תוכניות מותאמות לרמת מתחילים ומתקדמים בתחומי בישול שונים החל ממאכלים חלביים וגבינות כמו פיצות, פסטות ופוקצ'ות ועד לתבשילים בשריים משובחים. ניתן לבחור בלימודים בשפה האיטלקית או בשפה האנגלית וחלק בוגרי הקורסים השונים יוכלו להשלים לימודי המשך לתואר אקדמי במוסדות הלימוד שמקיימים מסלולים כאלה באיטליה.
לימודי בישול באיטליה - תכני הלימוד
תוכניות הלימודים השונות במסגרת לימודי בישול באיטליה כוללת הנחיות פרונטאליות עשירות מידע בנושאים כגון סוגי פסטות, פיצות, רביולי, ניוקי, לזניות, תבשילים בשריים ובשאר המאכלים שיש למטבח האיטלקי להציע. מעבר לבישול האוכל עצמו, המשתתפים יזכו להכיר צורות שונות להגשת מנות ויצאו לביקורים במוזיאונים מקומיים, לפגישות וסיורים באיטליה הרלוונטיים גם לאוכל אך גם לשורשי האומנות התרבותית של המדינה.