סדנת בישול איטלקי
מאכלים איטלקיים הם אהבתם הגדולה של הרבה חובבי אוכל וטעמים. אחד מנושאי הדגל של האוכל האיטלקי היא הפסטה הטעימה שנחשבת למהירה וקלה להכנה אך אלה שבאמת יודעים אוכל איטלקי מהו, מבינים שהמטבח האיטלקי לא מבוסס אך ורק על פסטות או פיצות, אלא מדובר על מטבח עשיר ומגוון המציע מאכלים בשריים, דגים, מאפי בצק שונים ועוד. סדנת בישול איטלקי מעניקה ללומדים אפשרות להכיר את המטבח האיטלקי ולדעת לבשל כמו איטלקיים אמיתיים. מעבר לרכישת הידע בהכנת פסטות בסוגים שונים, פיצות, לזניות ומאכלי בשר מגוונים, סדנת בישול איטלקי שמה דגש על העברת הלימודים בכיף ובאווירה טובה.
סדנת בישול איטלקי - נושאי הלימוד
במסגרת סדנת בישול איטלקי ירכשו הלומדים ידע בהכנת ארוחות איטלקיות בדיוק כמו שהן מוגשות בארץ המגף. בין סוגי המנות שיילמדו בסדנה הן למשל מנת אנטיפסטי ומנת פסטה טעימה כמנה ראשונה ומנה בשרית או מנת דגים משובחת כמנה עיקרית. בנוסף, בל נשכח שהאיטלקים גם יודעים להכין מנות קינוחים, ולכן נלמד מהם גם איך להכין קינוחים טעימים ובאיזו צורה יש להגישם על השולחן.