סדנת בישול בריא
בימים אלו עושה רושם שיש מהפכה של ממש בתחום הקולינרי, מאכלים עתירי קלוריות מוחלפים באוכל בריא ומזין שבנוי על כמות מינימאלית של קלוריות, את הטיגון מחליפים דרכים אחרות לבישול בריא באידוי במים, טיגון בריסוס שמן קנולה, טרנד הדים סאם העולמי שנכנס עכשיו לישראל שכולו הכנת אוכל סיני באידוי. כמו כן גם הרשתות הגדולות שבעבר נהגו לכנותם כרשתות מזון מהיר עתיר קלוריות לאט לאט מורידות את אחוזי השומן והקלוריות במנות.
סדנת בישול בריא - מה ואיפה?
בישול בריא הינו צורת חשיבה ולא רק דרך בישול, המאמין בבישול בריא, בדרך כלל גם ימנע מאכילת בשר ודברים עתירי שומן, לאחרונה השתתפה מתחרה הדוגלת בבישול טבעוני ובריא במאסטר שף הישראלי, כך שכולנו קיבלנו סדנת בישול בריא מהירה, סדנת בישול בריא מתמקדת בכמה אופנים טכניקות לבישול בריא, חומרים מתרבויות שונות כגון הודו, איטליה, סין, יפן ועוד. כמו כן בסדנת בישול בריא יושם דגש על שימוש במוצרים לא מהחי. סדנות בישול בריא בדרך כלל לא מתקיימות במכללות אלא בחוגי בית מצומצמים בתוך ביתם של אנשים המאמינים בצורך בישול זו ולמדו דבר אחד או שתיים על בישול בריא.