072-3300504

ביוכימיה ומדעי המזון לתואר ראשון

האוניברסיטה העברית בירושלים

תנאי קבלה
- ממוצע בגרות 10.75 או פסיכומטרי 725
כמה זמן לומדים
- 3 שנים
מה מקבלים בסיום הלימודים
- תואר ראשון B.Sc.Agr בביוכימיה ומדעי המזון
פרטים על ביוכימיה ומדעי המזון לתואר ראשון
החוג עוסק בטיפול בתוצרת החקלאית מהיצרן ועד הצרכן. טיפול זה מהווה חלק משמעותי מכלל התשומות בייצור המזון. בין הנושאים הנלמדים: הנדסת מזון, אנליזה, כימיה, פיסיקה, ביוכימיה ומיקרוביולוגיה. כמו כן, הכנה, אריזה, אחסון וטכנולוגיה של מזון, וכן כיוונים חדשים כגון: ביוטכנולוגיה, כימיה של נוגדי חימצון ועוד.

עוד מסלולי לימוד – האוניברסיטה העברית בירושלים

אנחנו ניתן לך את כל
המידע שיחסוך לך
הרבה זמן וכסף!
השאר/י פרטים לייעוץ
לימודים חינם!
מה מתאים לך ללמוד?
יש לבחור שיטת חיפוש, להזין את התחום
וללחוץ על אייקון החיפוש
סוג לימודים
  • מכינות, בגרות ופסיכומטרי
  • לימודי תואר ראשון
  • הנדסאים
  • לימודי תואר שני
  • קורסים ולימודי תעודה
  • לימודים בחו"ל
  • לימודי תואר שלישי
קטגוריה
תחום
איזור
345
מקצועות
2538
מוסדות
17566
מסלולי לימוד