מכללת Bmeniv מציעה לכם חבילת הכשרה בוטיק להשגת רישיון במקצועות הפיננסים, הערך המוסף המהותי שלנו כולל את הנושאים הבאים: סגל הדרכה איכותי ומנוסה בניהולו של גיל לאופר, בעל ותק מעל 10 שנים בהכשרות למבחני רשות ניירות ערך במשרד האוצר.
הכשרת בוטיק הכוללת יחס אישי לכל תלמיד שיגבירו את הסיכויים להצלחה במעבר המבחנים. כלל המפגשים במתכונת היברידית, בכיתות למידה איכותיות ומאובזרות (פרונטלי + אונליין זום), כלל המפגשים מוקלטים ומאפשרים לכל חניך לחזור על השיעורים לאורך כל ההכשרה. מלאי עשיר של מבחני עבר, שחזורים, תרגילים לצורך הגדלת הסיכויים לעבור את המבחנים בהצלחה. ליווי אישי לכל תלמיד על ידי צוות ניהול ההכשרות במכללה.
שירות השמה ייחודי, הכולל את כל המרכיבים הנדרשים להשגת משרה איכותית בשוק הפיננסים, השירות כולל הכנה לראיונת עבודה, הכנת קורות חיים וליווי מלא ואישי להשגת עבודה במקצוע. למצטיינים תינתן האפשרות לרכוש זיכיון וקבלת התמחות בהשקעות בחברת ההשקעות Bmeniv.*קורס פרונטלי ברמת גן+ קורס אונליין, כלל הקורסים מוקלטים.
*בונוס לקורס-
קורס תכנון פיננסי והשקעות בשוק ההון- שאורכו 10 מפגשים אקדמאיות במתנה!
קורס שוק ההון למתקדמים שאורכו כ 28שעות אקדמאיות במתנה!
משווק השקעות עובד בבתי השקעות ותפקידו לשווק את מוצריו של בית ההשקעות ליועצים בבנקים וללקוחות ישירים. מנהל תיקי השקעות עובד בבתי השקעות או בחברות פרטיות ותפקידו לנהל תיקי השקעות עבור לקוחותיו, מנהל התיקים מבצע את פעולות המסחר בהתאם לצרכי הלקוח ובהתאם לסיכון אותו הגדיר הלקוח.
יועץ השקעות מתחיל יכול להשתכר כ-10,000 ₪ ויועץ בכיר יכול להגיע למשכורת של 20,000 ₪ ומעלה.
משווק השקעות-
משווק השקעות מתחיל יכול להתחיל במשכורת של כ-10,000 ,₪ משווק השקעות מנוסה יכול להגיע למשכורת של 20,000 ₪ ומעלה לא כולל בונוסים ועמלות.
מנהל תיקים מנהל תיקים יכול להתחיל עם משכורת של 10,000 ₪ מנהל תיקים מנוסה יכול להגיע לשכר של כ-24,000 ₪ מנהל מחלקת השקעות יכול להשתכר כ-35,000 ₪