072-3300504

ביוכימיה ומדעי המזון לתואר שני

האוניברסיטה העברית בירושלים

תנאי קבלה
- תואר בוגר בציון ממוצע 80 לפחות, במדעי החקלאות או במדעי התזונה, או בתחום למודים אחר באישור ועדת ההוראה של הפקולטה. מועמדים שציון הבוגר שלהם בין 75 - 80 יוכלו להגיש בקשה לוועדת הלימודים של החוג, להתקבל ללימודי "הכנה למוסמך
כמה זמן לומדים
- שנתיים
מה מקבלים בסיום הלימודים
- תואר שני M.Sc.Agr במדעי החקלאות
פרטים על ביוכימיה ומדעי המזון לתואר שני
תכנית הלימודים היא אישית לפי נושא המחקר של התלמיד ובהתאם לנטיותיו. מגוון הקורסים הנלמדים מהווים בסיס להרחבת והעמקת הידע בתחומי מחקר וייצור מתקדמים של מזון, תרופות, ביוכימיה וביוטכנולוגיה. החוג מאפשר שני אפיקי לימוד עיקריים: ביוכימיה חקלאית ומדעי המזון.

עוד מסלולי לימוד – האוניברסיטה העברית בירושלים

אנחנו ניתן לך את כל
המידע שיחסוך לך
הרבה זמן וכסף!
השאר/י פרטים לייעוץ
לימודים חינם!
מה מתאים לך ללמוד?
יש לבחור שיטת חיפוש, להזין את התחום
וללחוץ על אייקון החיפוש
סוג לימודים
  • מכינות, בגרות ופסיכומטרי
  • לימודי תואר ראשון
  • הנדסאים
  • לימודי תואר שני
  • קורסים ולימודי תעודה
  • לימודים בחו"ל
  • לימודי תואר שלישי
קטגוריה
תחום
איזור
345
מקצועות
2538
מוסדות
17566
מסלולי לימוד