Desautels Faculty of Management at McGill University
Desautels Faculty of Management at McGill University
בית הספר למנהל עסקים של אוניברסיטת מקגיל שבמונטריאול בקנדה, מציע תכנית בינלאומית ללימודי מנהל עסקים. למעלה ממחצית הסטודנטים מגיעים ממגוון רחב של מדינות בעולם, ושני שליש מחברי הסגל מגיעים מחוץ לקנדה. על כן, נוטה התוכנית לעסוק בסוגיות ניהול גלובליות.
אוניברסיטת מקגיל ידועה בסטנדרטים האקדמיים הגבוהים שלה ונחשבת לאחת האוניברסיטאות הבכירות בעולם. האוניברסיטה דורגה במקומות גבוהים על ידי מגזינים נחשבים רבים, בהם: "פורבס", "ביזנס וויק", "לה פיגרו", America Economia ו"קנדה עסקים". כמו כן, האוניברסיטה מצליחה למשוך לא רק תלמידים ברמה הגבוהה ביותר, אלא גם את הפרופסורים הנחשבים בתחום.
*תוכנית ה-MBA
תוכנית ה-MBA המחודשת של אוניברסיטת מקגיל הושקה בשנת 2008, ומתמקדת בהכנת הסטודנט לקריירה עתידית בתחום הניהול והעסקים. תוכנית הלימוד אורכת כ-20 חודשים ומאופיינת בגישה מעשית והכשרה המסתמכת על סגל המחקר הבינלאומי של האוניברסיטה.*רשת חברתית בינלאומית
בוגרי תוכנית ה-MBA יוצאים ממנה כשהם מוכשרים ומוכנים להיכנס לתפקיד ניהולי בכל סביבת עסקים בינלאומית. רשת הבוגרים הבינלאומית של התכנית, כוללת בוגרים הפועלים במגזרים השונים ובמדינות רבות בעולם.
*ניהול משולב - Integrated Management
במהלך העשור האחרון, תחום העסקים הפך להיות יותר ויותר מורכב, גלובלי ונרחב. כדי לאפשר לסטודנטים להיות מנהלים טובים ומובילים באווירה שכזו, עיבד בית הספר למנהל עסקים של האוניברסיטה את תוכנית הלימודים שלו והתאים אותה לשינויים המתרחשים בעולם. בית הספר מלמד לחשיבה על עסק כעניין הוליסטי, ועוסק רבות בקשרי הגומלין בין תחומי הליבה השונים, מתוך הבנה כי זו הדרך הטובה ביותר לפתור בעיות.
המידע באדיבות www.topmba.com
אנחנו ניתן לך את כל
המידע שיחסוך לך
הרבה זמן וכסף!
השאר/י פרטים לייעוץ
לימודים חינם!
אנחנו ניתן לך את כל המידע שיחסוך לך הרבה זמן וכסף!