לאחר כ- 15 שנות ניסיון בעבודה ובניהול הקונדיטוריות הטובות בארץ (ארקפה ולחם ארז) פתחה אסטלה בית ספר לאפייה, לקונדיטוריה ולשוקולד על פי המודל המקובל בבתי הספר המובילים באירופה. מטרות בית הספר הן להכשיר בוגרים ברמה הגבוהה ביותר העומדים בסטנדרטים מקצועיים מחמירים, להפוך למרכז ידע בתחום האפייה, הקונדיטוריה והשוקולד ולחלוק ידע זה עם תלמידי ובוגרי בית הספר.
בית הספר שם את הדגש על לימוד מקצועי ומעמיק של כל תחומי הקונדיטוריה הקלאסית, המודרנית והשוקולד. השיעורים נערכים בקבוצות קטנות של 12 - 8 תלמידים בכיתה.