אפשר לאכול ''גורמה'' ולהישאר ''לייט". איך מכינים ארוחה גדולה וטעימה של 6 מנות ורק 450 קלוריות? איך מבשלים אוכל משובח לכל המשפחה בכפית אחת של שמן? שוש שטיינוביץ, האישה שמאחורי הסירים והמחבתות דלי השמן, קיבלה את השראתה מהמטבח הטריפוליטאי של אמה, ממטבחים אתניים אחרים וממסעותיה בעולם, והתאימה את הטעמים לחיך הישראלי שפתוח לכור ההיתוך של המטבחים. את שיטתה הייחודית פיתחה בשיתוף עם תזונאים, תחת שם המותג ''גורמה לייט'', והיא מוכיחה שאפשר ורצוי ליהנות מארוחות טעימות ואיכותיות אך דלות קלוריות ובריאות, אם מאמצים מספר כללי יסוד פשוטים וקלים ליישום. בסדרה מדליקה בת 5 מפגשים, היא מדגימה איך אפשר לבשל אוכל טעים, בריא ועדיין לייט. היא מלמדת אותנו איך לטגן כמות אדירה של בצל רק עם כפית אחת של שמן ואיך לעשות סביח אורגינל עם כפית אחת של שמן בלבד. שושי עומדת להופיע בסדרת תוכניות בערוץ האוכל ובערוץ 10, שבהם תדגים מנות רבות של שיטתה.