הידוע, מבתי הספר הבינלאומיים המכשיר סטודנטים ללימודי הבישול והאירוח. הוקם בפאריז בשנת 1895. יש לו 26 סניפים ב 15 מדינות (באמריקה הלטינית, אסיה,אוסטרליה,ארה"ב,המזרח התיכון ואירופה). בכל הסניפים לומדים כ 18,000 סטודנטים מ- 70 מדינות. יותר ממאה שנים, בית הספר מציע לסטודנטים תוכניות הכשרה אינטנסיביות באוירה מקצועית וידידותית. ההכשרה משלבת בין מיומנויות מסורתיות לבין תפיסות חדשניות המותאמות לצרכיה של התעשיה בת זמנינו.
שיטות ההוראה משלבות בין הדגמה ועבודה מעשית. כל סטודנט מכין אחד או יותר מהמרשמים המוצגים בהדגמה בהנחייתו ותחת פיקוחו של השף. במקביל ללימודים או לאחר קבלת הדיפלומה, הסטודנטים יכולים להצטרף לתוכנית סטאז' שתספק הזדמנות להפגש ולהתודע לאנשי מקצוע ידועים בתחום המסעדנות והמלונאות. תחומי הלימוד שבהם עוסק בית הספר תיירות, מסעדנות ומלונאות מייצגים את הסקטור הכלכלי הגדול ביותר בעולם והעוסקים בהם מהווים 10% מכוח העבודה העולמי. .