כמה זמן לומדים
סה"כ 9 מפגשים 36 שעות
מה מקבלים בסיום הלימודים
תעודת סיום מטעם מודוס טכנולגיות לנוכחים ב 7 מפגשים לפחות
פרטים על קורס לייזום, הקמה וניהול של מסעדות, בתי-קפה וברים
שוק מיפוי עסקים, קונספט, מתחרים, זיכיון, הרחבה לרשת סניפים וזכיינים, מיומנויות
ניהול, מנהיגות ומנהלים, רווחיות, מודל כלכלי יישומי, שינויים בגורמים משפיעים,
רכישה- שכירות תכנון אדריכלי ועיצוב העסק אישורים ורישוי ביטוח עסקי ומקצועי, גיוס עובדים, הכנסות והוצאות – תכנון ומציאות ביקורת וניהול, ניהול וביקורת מערכות, הכנת תשתית ניהול ובקרה, קביעת סטנדרטים, תחזית מכירות והכנת תקציב, תפריטים ורשימות משקאות, ניהול של תפריט רווחי רכש וקניינות קבלת הסחורה, הנפקה, הכנה, תחשיבי עלות מזון ומשקאות איכות ושיפור השירות, הגשה, סוגי הגשה, ניהול משאבי אנוש, הדרכה וגיבוש עובדים, תקנים ועקרונות, פיקוח תברואתי, ניהול איכות ובטיחות מזון, אחריות מוצר, פילוח שוק, שיטות שיווק, צינורות שיווק, פרסום, קידום מכירות, מבצעים, טיפים ורעיונות יצירתיים.