"מבשלים בריא" מודעים לכך שחיי השפע בהם אנו חיים מטשטשים את הגבול בין טעים ובריא, וכדי לאכול בריא צריך לדעת לבשל בריא. בפעיליות "מבשלים בריא" ניתן לצפות, לחוש,לחוות לטעום ולקבל מידע חיוני ביותר בהקשר התזונתי, הבריאותי והקולינרי תוך כדי הדגמת בישול המזון ואכילתו. כיום ידוע כי לתזונה נבונה, בישול נכון ואורח חיים בריא , השפעה מובהקת על הפחתת התחלואה באוכלוסייה. ב"מבשלים בריא" עובדים שפים וקונדיטורים מומחים באומנות הבישול בכלל והבישול הבריא בפרט, ודיאטנית קלינית מוסמכת המתמחה במזון בריאות ובהשפעותיו הקליניות.
הסדנאות מועברות ע"י עינב קנלו - דיאטנית קלינית ושף / שף – קונדיטור מומחה באומנות הבשול והאפייה הבריאים ועוסקות במגוון רב של נושאים. בסדנאות ניתן לצפות, לחוש, לטעום ולקבל מידע חיוני בהקשר התזונתי והקולינרי. בסדנאות "מבשלים בריא" לומדים כיצד להתקין ארוחות טעימות וחגיגיות למאכלי עמים אהובים, ואף ארוחות גורמה,תוך שימת דגש על בריאותו של הסועד.המפגש חוויתי מאוד, מהנה, וטעים.