בית הספר לבישול ויין טעמים נפתח בשנת 1998מ ע"י השף יובל אטיאס ומר רפי מאי. מאז פתיחתו נמצא בית הספר תחת חסותה של חברת כרמל מזרחי. בית הספר ממוקם במבנה היסטורי מיוחד במרכז ירושלים כשקיימת גם שלוחה נוספת במרכז ויצו בעין כרם. מטרת בית הספר הינה הקניית ידע לחובבי בישול ויין וכן להכשיר רח אדם מיומן לעבודה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג אולמות אירועים ועוד. בית הספר מתמחה בקורסי הכשרה ארוכים כגון אמנות הבישול ואומנות האפייה, ובקורסים נקודתיים יותר לחובבי בישול ויין. בנוסף מקיים בית הספר פעולות הדרכה חיצוניות לבתי ספר, בתי תלמיד ומקומות עבודה המעונינים בהדרכות מרוכזות.