כמה זמן לומדים
- כ-10-12 חודשים
פרטים על קורס לייצור יין
קורס מעשי זה הינו תולדה ישירה של משובי בוגרי המחזורים השונים של הקורס המקיף למקצועות היין במכללת רמת גן, אלו שבכוונתם להקים יקב ו/או לעסוק יותר בתחום המעשי של ייצור היין, החל משלב גידולי הגפן, הבציר וכלה בשלב הביקבוק. הקורס יתקיים בשיתוף עם יקב ורוב מפגשי הקורס ייערכו ביקב עצמו. במסגרת הקורס, ישתתפו הלומדים בתהליכי ייצור היין הממשיים של היקב, תוך שהם מייצרים יין בעצמם ולעצמם, בחלוקה לקבוצות.