072-3300504

תואר ראשון מנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה

הקריה האקדמית אונו

כמה זמן לומדים
7 סמסטרים
פרטים על תואר ראשון מנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה

לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, המיועד לאנשים במבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.

המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה ועוד וכיום מנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.

במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.

בין הקורסים:

- יזמות קולינרית
- התנהגות צרכנים
- ניהול יבוא, יצוא וסחר בין-לאומי
- היסטוריה של המזון בארץ ובעולם
- ניהול השירות
- חדשנות ויצירתיות בעסקים
- קורסים מעשיים בפטיסרי ובולונז׳רי – שף-קונדיטורית אסטלה
- בישול מסורתי וחדשני – דן גורמה
- אסטרטגיה עסקית
- חדשנות וניהול מזון – פודטק
- משפט עסקי
- דיני עבודה
- שיווק וניהול מותג
מידע נוסף

מנהל אקדמי ומנהל מקצועי:פרופ' כהן אליחי חורש ברק

בין המרצים:

- מושיק רוט – שף בכיר
- אסטלה – שפית/קונדיטורית ושוקולטיירית מהידועות בישראל, מייסדת ומנהלת בית הספר הגבוה לאפייה וקונדיטורה.
- עידו פיינר – שף ובעלים של המסעדות “רוברה וינצ’י”, “עמק בראסרי” ו- “רוברטה’ס בורגר”.
- אמרי בריל – שף, בוגר לימודי קולינריה גבוהה בקורדון בלו בלונדון, שף ובעלים של קייטרינג “חמש” הבוטיקי, מסעדת “יצחק ויהודה”, פודטראק “הקבינה אוכל רחוב” ויועץ לרשתות מזון ומסעדות.
- ד”ר רזיאל (רז) חממי – מומחה פודטק
 

עוד מסלולי לימוד – הקריה האקדמית אונו

אנחנו ניתן לך את כל
המידע שיחסוך לך
הרבה זמן וכסף!
השאר/י פרטים לייעוץ
לימודים חינם!
מה מתאים לך ללמוד?
יש לבחור שיטת חיפוש, להזין את התחום
וללחוץ על אייקון החיפוש
סוג לימודים
  • מכינות, בגרות ופסיכומטרי
  • לימודי תואר ראשון
  • הנדסאים
  • לימודי תואר שני
  • קורסים ולימודי תעודה
  • לימודים בחו"ל
  • לימודי תואר שלישי
קטגוריה
תחום
איזור
345
מקצועות
2538
מוסדות
17566
מסלולי לימוד