קורס מיישם הגנת סייבר + הסמכת לינוקס

KERNELiOS - Cyber Knowledge Center

כמה זמן לומדים
- 468 שעות
פרטים על קורס מיישם הגנת סייבר + הסמכת לינוקס
קורס סייבר פרקטי ברמת בסיס המיועד למי שמבקש להכנס לעולם אבטחת המידע וסייבר או לחילופין למי שמעוניין לבצע שינוי קריירה.
 
הסטודנטים בקורס ייחשפו למגוון רחב של נושאים , שיטות הגנה ותקיפה מעולם הסייבר ויתרגלו החומר במעבדות ייחודיות ועם כלים המדמים את מה שמתרחש בעולם האמיתי,  כלים הדרושים לעבודה השוטפת של מגן הסייבר בעולם האבטחה המשתנה.
 
קורס הכשרה ייחודי זה פותח על ידי מומחי הסייבר המובילים בישראל והוא מורכב ממגוון נושאים הנדרשים בתעשייה, עם דגש רב על הקניית ידע מעשי בהגנה בסייבר.
הסטודנטים מתרגלים גם באמצעות סימולטור הסייבר הייחודי שלנו המסמלץ תקיפות סייבר שונות וזאת במטרה לתרגל התגוננות בפני ההתקפות השונות.

מטרת הקורס היא לחשוף את הסטודנט למגוון רחב של תיאוריות וכלים מעשיים על מנת ליצור מאגר ידע רחב שיאפשר לסטודנט להשתלב בהצלחה בתעשיית הסייבר.
הקורס מכיל גם שיעורי בית לתלמידים כחומר עזר נוסף.
הקורס מחולק לשני חלקים עיקריים:
מכינה לעולם הסייבר המקנה הסמכת לינוקס
(010-160) LPI Linux Essentials
 
קורס מיישם הגנת סייבר מעשי המקנה הסמכות של קרנליוס ומדינת ישראל הכולל גם לימוד והכנה להסמכה בינלאומית של סיסקו  CCNA
 
אנחנו ניתן לך את כל
המידע שיחסוך לך
הרבה זמן וכסף!
השאר/י פרטים לייעוץ
לימודים חינם!
מה מתאים לך ללמוד?
יש לבחור שיטת חיפוש, להזין את התחום
וללחוץ על אייקון החיפוש
סוג לימודים
  • מכינות, בגרות ופסיכומטרי
  • לימודי תואר ראשון
  • הנדסאים
  • לימודי תואר שני
  • קורסים ולימודי תעודה
  • לימודים בחו"ל
  • לימודי תואר שלישי
קטגוריה
תחום
איזור
345
מקצועות
2538
מוסדות
17566
מסלולי לימוד