כמה זמן לומדים
- 6 חודשי קורס (סה"כ 168 שעות לימוד), בימי שני ורביעי, בין השעות 17:30-21:00
פרטים על קורס בישול בסיסי - לימודי ערב
* הנושאים הנלמדים בקורס:
- יסודות הבישול והתזונה
- עבודה עם סכין - חיתוכים בסיסיים ומתקדמים (ברונואז, באטונט, פאיזן)
- טכניקות בישול
- מרקים ונוזלי בסיס (ציר עוף, ירקות, בקר, דגים) - סוגים ואמצעי הסמכה
- עבודה עם עוף - קשירה, צליה, ציפויים
- המטבח העולמי - איטלקי, אסייתי, פיוז'ן
- דגים - סוגי דגים, ניקוי ופילוט, שיטות בישול וצליה
- בשר - חלקי הבשר, קדירות, גולש, מידות עשיה
- יסודות הפטיסרי - בצקים בסיסיים, טכניקות לישה ואפיה
- הערכת יינות - סוגים וזנים, אוכל ויין, הגשה וכשרות
מידע נוסף
* הקורס מיועד לגברים / נשים, חובבי בישול ואוהבי הקולינריה.
* הקורס בשעות הערב ומתאים לאוכלוסיה עובדת.
* שכר הלימוד כולל ספרות מקצועית. לא כולל תשלום עבור ציוד עזר - ביגוד, הנעלה, ציוד מטבח אישי.
* קבלת תעודת גמר מותנית בהשתתפות של לפחות 80% משיעורי הקורס, עמידה במבחני הסיום.
* בית הספר סגור בחגים ומועדי ישראל.
* הקורס הינו בשפה העברית.