כמה זמן לומדים
- 4 מפגשים
מה מקבלים בסיום הלימודים
- תעודת " נאמן תברואה ובטיחות מזון" - משרד הבריאות
פרטים על קורס בטיחות מזון מטבחים מוסדיים
בין נושאי הלימוד: - יסודות במיקרוביולוגיה של המזון - גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון - מחלות והרעלות מזון - רכישות מזון, סימון מזון וחיי מדף, זיופים, גילוי ומניעה - הובלה, איחסון ואחזקת מזון בתנאים בטוחים - שיטות שימור מזון גולמי ומבושל - תקנות ותנאים - רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים - מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית HACCP-G.M.P - הגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון - עקרונות לתכנון ותפעול מטבחים מוסדיים ותהליכי עבודה נכונים
מידע נוסף
* הקורס מיועד למנהלי מערכות הזנה, מנהלי וסגני מטבח מוסדיים, קניינים, רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קיטריינג, מלונות, מסעדות ועוד.
* שכר הלימוד כולל תיק עם חומר מקצועי וארוחת צהריים.