כמה זמן לומדים
12 מפגשים
פרטים על קורס ליסודות האפייה והקונדיטאות
1. בצק שמרים - לחמים לחמניות ומאפי עמים שונים
2. בצק שמרים כרוך - דנישים, קראנצים, וקוראסון
3. פריך למתוק - פאי, טארט, ועוגיות
4. פריך למלוח - קישים, כיסונים, ומיני מאפים
5. בצק עלים - הכנה, ומתכונים מגוונים
6. בצק רבוך - פחזניות, אקלייר, וקצפות מילוי
7. עוגות בחושות - עקרונות, חומרי גלם ושילובם.
8. פטיפורים וממתקי עמים
9. רטבים, מוסים, וטוויל
10. שוקולד א'
11. שוקולד ב'
12. קישוטי עוגות
מידע נוסף
בין המדריכים : אבנר אנגל, אסנת סדאן, ליאון
מחיר הקורס: 3500 ש"ח.